​SZOLGÁLTATÁSOK /

WEBDESIGN

Számomra mindennél fontosabb a megrendelővel való szoros munka. Alapos megbeszélés után összeállítok egy koncepciót, amellyel a megrendelő a célcsoportjának megfelelő, szakszerű weboldallal kezdheti meg az internetre való fellépését. Innovatív és bevált technikákkal alakítom ki a letisztult és a cég profiljának legmegfelelőbb weboldalt.

RESPONSIVE DESIGN

Okostelefonja van? Akkor bizonyára gyakran találkozott már olyan weboldallal, ahol hiába próbálkozott bármit is keresni, ugyanis az ilyen weboldalak nem voltak mobil eszközökre optimalizálva. Igény szerint, az általam készített weboldalak optimalizálva vannak az összes jelenleg használatban lévő eszközre (iPhone, okostelefonok, iPad, tablet, asztali számítógép, laptop).

WEBFEJLESZTÉS

A legjobban megtervezett webdesign, mit sem ér a remek kivitelezés nélkül. A webdesignal párhuzamosan fontos szerepet játszik egy weboldal elkészítésében a webfejlesztés is.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Emberek milliói keresnek az interneten termékeket vagy szolgáltatásokat. Szeretné, hogy az emberek megtalálják a honlapját? A kulcsszó SEO. Gondosan kiválasztott kulcsszavak alapján megalkotott keresőoptimalizálás, a legjobb eredmény érdekében.

ARCULAT DESIGN

A profi vizuális megjelenés hozzásegíti cégét, hogy azt kommunikálja magáról, amit ténylegesen képvisel. Így nemcsak könnyebben azonosítják majd, hanem könnyebben tovább is ajánlják. Ha tudatosan, minden csatornán egységes arcát mutatja cégének, azzal azt üzeni a külvilágnak, hogy szervezett és profi munka folyik Önnél. Segítek, hogy a cégére tervezett egyedi szín- és formavilággal meghatározhassa magát a tömegben.

TARTALOMFRISSÍTÉS

Egy weboldal mindig karbantartásra szorul, készen állok ezen feladatok elvégzésére is. Ne hagyja, hogy weboldala a felejtés homályába vesszen.

© 2019 by Fejér Gergely

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square

Hungary I Etyek